Rakennustyöt Kotanen Fysioterapia Katja Hämäläinen Antin Pihapalvelu Mainosta Peimari.com:ssa!

Peimari mediatiedot

Peimari.com-palvelussa mainostaminen on kannattavaa. Takaat yrityksesi tai yhdistyksen näkyvyyden Peimarin laajimmalla ja ajankohtaisimmalla mediasivustolla. Nopeiten saat mainoksen tai tapahtumat näkyville kun otat yhteyttä sähköpostilla info@peimari.com

Mainoksen näkyvyys

Ylätunnisteessa oleva bannerimainos näkyy kaikilla sivuilla ja näin varmistetaan todellinen näkyvyydes verrattuna kilpaileviin yrityksiin.

Tapahtumamainos esittelee yrityksien tapahtumat yksityiskohtaisesti ja helposti luottavassa muodossa, jolloin varmistetaan tapahtumien näkyvyys.

Mitä mainostaminen maksaa?

Ylätunnisteen bannerimainos 12kk:n sopimuksella on 1000e + alv. 23%. Hintaan sisältyy tarvittaessa mainoksen suunnittelu.

Tapahtumamainos 12kk:n sopimuksella on 500e + alv. 23%.

Yksittäinen tapahtumamainos 50e + alv. 23%.

Mainosmateriaali

Ylätunnisteen bannerimainoksen koko on 200x50 pikseliä. Hyväksytyt formaatit ovat: jpg, png tai gif muoto. Mainos myös linkitetään tarvittaessa yrityksen internet-osoitteeseen.

Tapahtumamainoksien sisällöt toimitetaan sähköpostiin helposti eriteltynä: yrityksen nimi, yrityksen/tapahtuman kotisivut, tapahtuman otsikko, tapahtuman tiedot, päivämäärä, aloitus- ja lopetusaika.